Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä

Toimitusehdot

Yhteystiedot – kaupankäyntiin liittyvä yhteydenpito

Voitte noutaa tilaamanne tuotteet Espoon tai Seinäjoen toimipaikoista tai valita toimituksen postitse kolmella vaihtoehdolla nouto toimipisteestä>SmartPOST-pakettiautomaatteihin> tai kotiinkuljetus>.

 

ESPOO:

Suomen Lamppupalvelu Oy, Niittykummussa osoitteessa Niittyportti 2, 02200 ESPOO.

Avoinna Ma ja Pe 8.00-16.00, Ti-To 8.00-18.00 ja La 10.00-16.00.

 

SEINÄJOKI:

Suomen Lamppupalvelu Oy, Kauppaneliö 11, 60120 SEINÄJOKI

Avoinna arkisin Ma-Pe 8.00-16.00.

 

Puh. 09-4525276

myynti@suomenlamppupalvelu.fi

www.suomenlamppupalvelu.fi

Y-tunnus 0896768-9

 

Verkkokaupassa on pieni osa tuotevalikoimaamme. Jos et löydä etsimääsi tuotetta kaupasta niin ota yhteys meihin puhelimitse, sähköpostitse tai pyydä tarjous nettisivuiltamme>.

 

Tilaaminen

Valitsette tuotteet verkkokaupasta, annatte yhteystietonne, hyväksytte toimitusehdot ja valitsette noudon joko Espoosta, Seinäjoelta tai toimituksen postitse. Tämän jälkeen saatte vahvistuksen sähköpostiinne.

 

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

 

Jos valitsitte toimituksen postitse, vahvistamme tilauksen toimitusaikoineen ja postikuluineen heti kun olemme käsitelleet tilauksen. Paketin lähdettyä varastostamme lähetämme postilähetyksen viivakoodin, jolla voitte seurata lähetyksen etenemistä postin lähetysten seurannassa>.

 

Jos valitsitte noudon Espoosta tai Seinäjoelta niin vahvistamme sähköpostiinne kun tavarat ovat valmiina noutoanne varten.

 

Pidätämme oikeuden hinta-, toimitusaika ym. tuotetietojen muutoksiin siihen asti kun olemme vahvistaneet tilauksen. Mikäli muut tiedot tai hinta muuttuvat vahvistusvaiheessa, on asiakkaalla oikeus halutessaan peruuttaa tilaus. Emme ota vastuuta mahdollisista sähköpostihäiriöistä.

 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

 

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

 

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

 

 

Postituskulut

Nouto postin toimipisteestä 9,90€/lähetys

Nouto SmartPOST-pakettiautomaatteihin 9,90€/lähetys

Postin kotiinkuljetus 16,40€/lähetys

Erilliskäsiteltävä paketti 4,60€/lähetys (Tuotteen pituus >1150mm). Nouto postin toimipisteestä -> näyttää toimituskuluissa yhteissumma 9,90€+4,60€=14,50€.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Toimitamme vain Manner-Suomen ja Ahvenanmaan alueelle.

 

Kuljetusvastuu

Kuljetusvastuu on aina tavaran lähettäjällä.

 

Kuljetusvauriot

Jos huomaat paketin saapuessa, että lähetykseksi on vaurioitunut, tee siitä vahinkoilmoitus heti paikan päällä (postin henkilökunta opastaa sinua).

 

Kuljetusnopeus

Toimitusaika on normaalisti 1-3 työpäivää. Mikäli tuotetta ei ole varastossamme varaamme lähetysten käsittelyyn 1-2 viikkoa.

 

Palautusoikeus

Tässä esitetty palautusoikeus koskee vain kuluttaja-asiakkaita.

Sinulla on 14 vrk:n palautusoikeus tuotteillemme. Palautus voi tulla kyseeseen vain, jos tuote on täydellisen jälleenmyyntikelpoinen ja virheetön. Palautuksesta on aina otettava yhteyttä meihin ohjeiden saamiseksi.

Palautuksen posti yms. kulut maksaa asiakas.

Sopimatta palautettua tavaraa emme hyvitä, vaan palautus hoidetaan asiakkaan kustannuksella.

 

Tilauksen mukaan valmistettuja tai tehtaalta asiakasta varten tilattuja tai muuten asiakasta varten räätälöityjä tuotteita emme ota palautuksena vastaan.

 

Postipaketin noutamatta jättäminen

Kuluista, jotka liittyvät toimituksiin, jotka peruutusilmoitusta tekemättä on jätetty noutamatta postintoimipaikasta tai pakettiautomaatista perimme 20 euron maksun.

Kun posti palauttaa meille tälläisen paketin niin sopimus raukeaa ja suoritukset palautetaan vähennettynä 20 euron kuluilla. Jos tilatun tavaran arvo ei riitä kuluihin, laskutamme kululaskun erikseen.

Tilauksen mukaan valmistettuja tai tehtaalta asiakasta varten tilattuja tai muuten asiakasta varten räätälöityjä tuotteita emme ota palautuksena vastaan, emmekä hyvitä suorituksia .

 

Takuu

Suomen Lamppupalvelu Oy:n tuotteilla on materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Tuotteiden luonteesta johtuen jokaisen tuotteen takuuasiat käsitellään yksittäin.

Jos tuote normaalissa käytössä/asennettaessa menee rikki ja voimme todeta siinä materiaali- tai valmistusvirheen, korjaamme sen tai vaihdamme uuteen vastaavaan tuotteeseen. Takuu ei korvaa:

- mahdollisia viallisesta tuotteesta johtuvia välillisiä vahinkoja
- normaalissa käytössä kuluvia osia
- ulkopuolisen korjaamon kustannuksia
- alennustuotteita
- tämän lisäksi noudatamme kuluttajasuojalakia ja sen sovelluksia
- Suomen Lamppupalvelu Oy ei vastaa elinkeinotoiminnalle mahdollisesti aiheutuneita tappioita
- Aiheettomasta takuupalautuksesta joudumme veloittamaan rahtikulut

Takuu ei myöskään käsitä vaurioita, joiden aiheuttajina ovat onnettomuudet, salamaniskut, tulvat tai muut luonnontapahtumat, normaali kuluminen, sopimaton, varomaton tai epänormaali käyttö, ylikuormitus, virheellinen hoito taikka uudelleenrakentamiset, muutokset ja asennustyöt, jotka eivät ole myyjän (tai tämän valtuuttaman edustajan) suorittamia. Yleisin tapa rikkoa LED valo asennuksen yhteydessä on olla lukematta ja noudattamatta asennusohjetta, ja tästä syystä vaurioituneita LED komponetteja takuu ei korvaa. Takuu myös raukeaa välittömästi, mikäli tuote on avattu, sitä on yritetty omatoimisesti korjata tai muuta vastaavaa.


HUOM! Tarkista aina, että olet saanut oikeat tuotteet (tarkista tuotenumero)! Lasku toimii takuutodistuksena.

Tuotteen takuukorjaukseen/vaihtoon toimittamisesta aiheutuvat kulut maksaa ostaja ja palautuskulut myyjä.

 

Turvallisuus

Jos huomaat tuotteessa vian tai toimintahäiriöitä, ota heti yhteys meihin. Lampun tai sulakkeen vaihdon sekä pistorasian ja valaisinkytkimen peitekannen vaihdon voi tehdä itse. Varsinaiset sähkölaitteiden ja -asennusten korjaustyöt ovat sähköalan ammattilaisten työtä. Lisää tietoa löydät osoitteesta http://www.tukes.fi/.

 

Asiakasrekisteri

Asiakasrekisterimme on luottamuksellinen ja perustuu henkilötietolakiin. Emme luovuta rekisteritietoja ulkopuolisten käyttöön. Osoitetietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin. Jos haluatte kieltää suoramarkkinoinnin, ilmoittakaa asiasta sähköpostilla: myynti@suomenlamppupalvelu.fi.

Rekisteriselosteen löydät sivun alareunasta kohdasta rekisteriseloste.

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?